Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

luktdagboks-osmos

Karin E Jansson

Photobucket

Idag har jag halkat på is, slagit knät och haft sönder mina strumpbyxor. Kränkt var känslan jag kände, och jag bestämde mig för att låta missödet prägla hela dagen och har därför inte gjort nåt mer, av rädsla för kroppslig skada. Ja okej, jag har latmaskat mig. En sak har jag gjort, baserat på ett tips en av er bloggläsare gav mig i en kommentar. Ni får se så snart det är klart. Det kommer bli yppigt och bra.

Samuel, han har skaffat en ny ritplatta till datamaskinen, och har utecklat sina skillz i photoshop hela dagen. Jag har gett honom uppgifter som en magister, bland annat fick han utmaningen att släta ut mig, som bilden visar. Kvinnor ska ju helst inte ha några porer, det vet ju alla. Våra kroppar andas istället genom de rosa bladen i luktdagböcker. Eller ja, ni fattar. Va?