Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag har handlat!

Karin E Jansson


Det har blivit på tok för lite konsumtion. Det insåg jag igår när jag handlade, för konsumtionen gjorde mig glad. Varför handlar jag inte jämt?! Det var på lunchen, Mary hade bjurrat på en smörgås, mot utbytet att jag skulle följa henne och köpa en halsduk. Plötsligt stod jag själv i kassan, med tre saker i händerna. Kassörskan fick visa mig hur man använde betalkortsautomaten. Ehrm. Ja, vi tittar väl på grejerna!Sko...r. Blå.Diadem, med bält-form.Och en sjal med rosetter. Insåg när jag kom hem att rosetterna mycket väl kan misstas för fjärilar och fick en klump i magen. Fjärilen är insektsrikets snobb, hallå titta på mig jag fladdrar romantiskt och har snyggare färger än dig. Inget jag vill kopplas samman med, så vi i får se hur mycket jag använder den.

Just det, allt köptes på Monki, vilket betyder ungefär Api på svenska. 400:- landade kalaset på totalt. Swisch!