Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hönan och ägget

Karin E JanssonAlltså ge mig lite medhåll här. Jag har fått höra av flera oberoende parter att jag är lik skådespelerskan Laura Linney. Så pass många gånger att ett minne nu vaknat till liv. Minnet av hur min kille, tidigt i vårt förhållande, berättade att han alltid varit väldigt förtjust i Laura Linney. Laura Linney kom alltså först! Sen flickvännen (jag) som tydligen är lik Laura Linney. Freaky!! (det är freakynessen ni ska hålla med om).

Jag å andra sidan, blev kär i min kille för att han är han, och inte för att hans familj har en fritös. För det fick jag veta bara för några veckor sedan.

Hönan och ägget. Laura och frisösen.