Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vad är priset på mina tårar?

Karin E Jansson


Ja, har man ont blir man skör. Blir man skör blir man poetisk. Som ni ser här fastnade jag inte ens på bild idag.För att muntra upp mig själv drog jag på mig denna paljettstass som jag ännu inte hunnit lägga upp i webshoppen. Dock fastnade den halvvägs då de så kallade brösten satt i vägen. Därför satt jag ner en stund på hallsoffan, halvvägs iklädd paljettklänning, och fällde några tårar. (Tårarna var dock oberoende av bröststorlek, utan kan ses som sprungna ur sömnbrist och smärta. Kroppen min gillar jag, även om jag idag fick en med en lapp i en klädbeställning, där personen hoppades att kläderna "will suit your childbody".)

Fråga: Motiverar tårarna att jag tar ett högre eller ett lägre pris när jag säljer den?

Paljettklänning från 60-talet. Lång ärm. Dragkedja i ryggen. Kan bära spår av Karins tårar.