Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Önskeinlägg

Karin E Jansson


Regina
Fem saker du säger varje dag, fem saker du gör varje dag, och fem saker du önskar att du säger/skulle göra varje dag. Generellt. Eller fritt tolkande.
Fem saker jag säger: Vart är Pricklo? Jag kommer, ska bara få iväg ett mail. Knurra. När börjar Cheaters? Hahahahaha!
Fem saker jag gör: skrattar, äter, bajsar, jobbar och pussas. Det summerar mitt liv på ett fint sätt.
Fem saker jag önskar jag sa varje dag: Javisst, jag har all tid i världen. Ja, jag tar gärna en klick sås. Berätta mer. Joey Greco ringde och sa att han kommer förbi på en kopp kaffe. Tack och lov för vår röda regering!


Isac
500 spänn i handen eller ett wienerbröd om dagen i ett år?
Hej Isac. Försöker du få min hjärna att överhettas? Jag kan omöjligt välja mellan omedelbart ekonomisk vinning och årslångt Schlaraffenland. JAG VÄGRAR!!


Josefin Roos
Jag gillar dina dagens. Då får man så många roliga svar på frågor man inte kommer på själv att ställa. Kul och tokigt! Adventskalendrar finns det så många av ändå. Kolla gärna in min må-bra-adventskalender om du har tid...
Jag blir alltid glad när nån tycker nåt jag gör är tokigt! Ska fortsätta med Dagens!!Klara Lykke
Jag vill läsa mer om rymden. Eller snarare, det vill jag inte alls det har det ju skrivits spaltmeter om. Jag vill läsa vad du tycker om rymden. Är den ens existensberättigad? Och hur skulle du fira jul om du vore en astronaut? Dylika livsviktiga frågor.
(Annars vill jag också läsa mer om dina tatueringar, men det har du säkert redan skrivit om någonstans, jag har kanske bara inte letat i rätt kategorier eller så.Du får gärna berätta var i så fall.)
HERREGUD OM DU VISSTE HUR MYCKET JAG FUNDERAT PÅ RYMDEN PÅ SENASTE TIDEN!!! Ja, versalerna var nödvändiga. Jag tror detta måste få ett eget blogginlägg, när jag samlat tankarna. Jag återkommer! RYMDEN - HERREGUD!!

Och här finns tatueringarna.


Mia
Jag undrar om du har någon teori om 1: varför jag drömde om dig i natt (den enda relation vi har är ju att jag läser din blogg varje dag), 2: vad var det egentligen jag skulle fråga dig när jag ringde (det var viktigt men jag har glömt),3: varför bröt du på utrikiska i kombination med en pipig heliumröst, 4: varför fick jag inte en enda vettigt mening ur dig (och började smått tvivla att det var rätt beslut att ringa dig om min fråga). Haha!
1. Människor brukar variera sina drömmar mellan de två kategorierna Awesomeness och Freakyness, och jag faller ju inom båda kategorierna. 2. Förmodligen nåt om nån sak/mat/djur. 3. Jag varierar ofta min dialekt, och när jag blir nervös kan jag bli pipig. 4. Ingen aning, jag ber om ursäkt!!


Evelina
Berätta om hur bloggen började och hur den har förändrats. Berätta om hur du ser på bloggandet som fenomen. Och berätta gärna om hur du blir inspirerad till allt skapande.
Jag vet egentligen inte hur det började. Jag bara hade en blogg en dag! Kanske att jag vann den i ett lotteri, kanske blev jag tvingad av arbetsförmedlingen, ja jag minns inte! Bloggandet är hursomhelst ett coolt fenomen, där gemene man får tycka, berätta och påverka. Det ger en makt till individen!
Inspiration, jaa.. Jag måste vara tråkig och säga att jag inspireras av allt. Både fint och fult, dumt och bra. Så köper du ett smycke av mig är det inte helt orimligt att idén är sprungen ur en hundbajskorv och Jerry Springer.Johan
Jag uppskattade undersökningen om potentiella havsdjurs-vänner och undrar om den står sig i juletid. Vilket havsdjur är egentligen den potentiella havsdjurs-tomten? Vem är egentligen Rudolf med röda multen? Vilka val-möjligheter finns det på havsdjurens julbord? Just när det gäller dessa, och med dem närbesläktade ämnen, tror jag du har mycket att ge.
Hej Johan! Mina tankar om havsdjur baseras alltid på vetenskapliga experiment utförda av mig själv, och är inget jag tar lättvindigt på. Detta kan komma att utvecklas framöver i ett eget inlägg, men jag kan hinta om att jag har teorier (kanske eventuellt bevis) som rör havsrikets hierarkier och maktspel i en koppling till nyheten att ålen nu är utrotningshotad.


Sarah
Har just hittat hit så har inga tips direkt på vad du kan skriva om. Ville bara säga att jag gillar din blogg redan! :)
Ha en bra dag!
Åh hej, tack!!


Helena
Vad du äter till lunch.
Jag varierar min lunch ca var 3:e vecka. Just nu har jag blomkål som bas. Wildcards blir julmust, daimrocks och bröd.