Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Nya vinklar och innehållet i mitt kylskåp

Karin E Jansson

Äsch tänker jag, dom har ju sett mitt hem tusen gånger. Fast såklart är det bara jag som kan det utantill. Nya vinklar, vill ni ha det?En TV har vi. Tjock-TV, 500 kronor på Blocket. Fast på senaste har jag verkligen gått emot mina invanda mönster och har nästan helt slutat se på TV. Sitter istället i soffan och lyssnar på hörböcker.Framför mig, på soffbordet, är det verkstad. Lyxigt att kunna läsa och jobba samtidigt.Men hallå vänta, säger ni, du hade ju ordnat med en riktig arbetsplats! Ja, men den är mer förvaringsyta nu. Och jag kan ju inte rå för att min rumpa så gärna dras till mjuka soffor hellre än hårda arbetsstolar.Lyfter jag blicken från min arbetsplats ser jag affären. Den gör gott för själen. En hel del tidigare okända människor har redan varit förbi, botaniserat i affären och druckit te i min soffa.Hallen har två olika golv. Mitt i går en skiljelinje mellan sten och trä. Snyggt!Såhär ser det förresten ut när jag går för att öppna när nån plingar på. Fast oftast reser jag inte på mig, utan skriker KOOOM IIIN.Överallt, i alla rum, trängs böcker.I fönstren trängs annat.Och när jag kliver ur badkaret är det detta jag ser.Köksbordet är ett potpourri.Många kryddor har vi, och på kylskåpet finns Keith Jarrett. Förresten, ska vi våga? Våga kika in i kylskåpet? Vi gör det!Nyponsoppa, vatten, yoggi, mjölk, grädde, brie, kaffe, smör, smör, smör, vitlöksdressing. Och fem burkar inlagda rödbetor. Sån är jag.