Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mjuk sladdrig hud och slemhinnor

Karin E Jansson

En sak jag inte kan förlika mig med: Att skrapa sylvassa förmål mot mitt underliv.

Mjuk sladdrig hud och slemhinnor. I kombination med rakhyvel. Känns ungefär lika lockande som att raka ögonlocken.

Men ändå är det så många kvinnor, och män också för den delen, som väljer att löddra in underlivet med starkt doftande kräm, och dra den där rakhyveln fram och tillbaka tills det är hårlöst som på ett... barn? Jag tänker inte lägga in en värdering, för jag kan förstå det. Jag vet mycket väl vad som räknas som äckligt på en kvinna, och vad som är snyggt och sexigt. Men det är tokigt, nästan så att man måste fnissa, att vi bestämt oss för att viss kroppsbehåring är bäst när den är fyllig, lång och blank, medan annan kroppsbehåring uteslutande är äcklig.

Men det fina i det hela är att vi faktiskt får bestämma själva. Nä, gubbstruttar, porrindustri och damtidningar - jag håller inte med er. Jag är inte äcklig. Låt mig fladdra i vinden, hela jag.