Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Till ert förfogande!

Karin E Jansson
Den tjänst jag har nu går ut vid årskiftet, och då jag inte blivit meddelad om annat måste jag utgå ifrån att jag blir arbetslös då. Och vilken tur för omvärlden, för då står jag ju till arbetsmarknadens förfogande!

Vill du jobba med mig? Eller känner du nån som du tycker borde anställa mig? Jag är normal, rolig, 31 år och kan tänka mig nästan vilket jobb som helst, men kommer tacka nej till tjänster som innebär dödande och nakenhet. Jag bor i Umeå, men kan tänka mig att pendla inom rimliga gränser.

Tidigare arbetserfarenhet:
Verksamhetsutvecklare på studieförbund, med inriktning kultur, musik och hantverk.
Butiksanställd i bokaffär.
Har även jobbat inom vården (på gruppboende och som personlig assistent), och nåt år inom restaurangbranschen.

Utbildning:
Magisterexamen i engelska med språkvetenskaplig inriktning.

Jag har körkort och en röd bil, som visserligen bara kan startas med skruvmejsel, men som i övrigt är stabil som en traktor i gjutjärn.

Om mig:
Jag har förvånansvärt hög social kompetens och kan se både proper och laglös ut beroende på vad som förväntas.
Jag är duktig på att uttrycka mig, på att lösa problem, har ett estetiskt öga, behärskar det mesta man kan hitta i en datamaskin, vågar klappa alla djur och kommer (i alla fall initialt) ofta ha med mig fika till arbetsplatsen.

Fullständigt CV och refenser finns vid efterfrågan!

Om du är intresserad av att jobba med mig eller vill tipsa om ett arbete jag borde söka, kontakta mig på karin.elisabet.jansson@gmail.com, alt 070-286 30 06.


Dela gärna inlägget om du vill hjälpa mig i jobbsökandet! Tusen tack!