Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

plagiat

Karin E Jansson


Kaninöronen som Marc Jacobs gjorde för Louis Vuitton är visserligen några år gamla, men jag kan inte släppa dom. Men såklart har jag inte budget att köpa dom. Dock har jag en förmåga att jobba mig runt problem.Folie blev lösningen på detta problem. Ja, hatten ni ser på bilden är faktiskt inte originalet, utan ett plagiat, tillverkat av mig. Med en viss modifikation - en keps-skärm och knytband under halsen. Dock uppstod ett nytt problem när den var klar. Det var fler som ville ha.Samma modell i mindre format.Och nu förstår jag att ni också vill ha.Kanske att jag hinner ta upp beställningar efter årsskiftet. Vi får se.