Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Min omvärldsbevakning

Karin E Jansson

Schulman, Shulmann? Han är dum men snäll ibland? Jag vet hur han ser ut, eller är dom två bröder? Eller tänker jag på Birro nu? Och så bråkar Blondinbella med nån? Quatzo? Cuentzano? Nej, jag har ingen aning.

Min omvärldsbevakning när det gäller Sveriges stora bloggar är obefintlig. Min känsla säger mig att jag inte missar nåt storartat, men om jag skulle göra det, så låt gå. Jag läser bloggarna i min länklista, och så läser jag er, mina läsare. Hittar till er när ni kommenterar.

På nåt sätt handlar det kanske om egocentrism. Jag och mitt liv, det är intressant. Skulle jag släppa in dom i mitt liv så skulle min tid reduceras. Och då blir det mindre tid, tid att till exempel bildgoogla roliga katter.

funny gifs

Schulman - Roliga katter, 0-1

Klicka på bilden för källa.