Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

lathetsmetoden

Karin E JanssonÅh, ge lite tips om hur du vårdar din vackra man! skrev Maggie May i en kommentar. Öh va, tänkte jag, han får väl för fasiken vårda sig själv. Kanske att jag lånar ut nån kräm nån gång. Efter ca 30 sekunder förstod jag att hon med man menade hår. Det var appropå att jag skrev att jag numera bara tvättar håret en gång i veckan.

Det är mycket tal om den nya (?) no poo-metoden, som jag faktiskt inte vet vad den går ut på. Min metod heter lathets-metoden, och den funkar finfint. Från att ha tvättat håret varannan dag, har jag gradvis ökat tiden mellan gångerna, till att nu bara behöva schamponera kalufsen en gång i veckan. Vilket schampo jag använder beror på vad Samuel har köpt, men typ Barnängen eller likvärdigt budgetschampo. Att metoden ska funka handlar bara om beslutsamhet. Håret kommer vara skitigt till en början, och man kan lösa det genom att linda in det i en sjal, men i ärlighetens namn är det förmodligen bara du själv som ser det. Typ ett halvår tog det för hårbotten att sluta producera fett i överdrivet snabb takt. Ba göre!