Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

jewelry show off

Karin E Jansson


Jag tog en paus i hets-skapandet, och fick ett infall att sortera och polera mina juveler. Givetvis gjorde jag inte det, däremot fotade jag mina tio favoriter.
Topp 10 juveler (som jag inte tillverkat själv..):Stora örhängen är bra, men blir ofta så tunga. De här paljettbollarna är enorma, men ändå relativt lätta.Emalj, glöörg. Det här armbandet är gissningsvis från början av 1900-talet.Flera år tog det att samla ihop berlockarmbandet. Min favorit är nog terriern, eller avokadon. Mmmm, avokado...Emalj igen. Fisk och fågel, ja det är bara mittemellan som saknas.Ett halsband jag köpt på Etsy. Pyttelitet och bedårande.Bästa ringen är denna. Hade ursprungligen en röd repig sten, som jag lät byta ut mot en gnistrande fuskdiamant.Jag har verkligen fastnat för riktigt tjocka halskedjor. Täcks de med strass är det klart å betart.Det här var ursprungligen ett litet fickur, som slutat ticka, och istället fick ge rum till ett porträtt och en liten liten bok om skogens djur.Gula fusk-Chanel örhängen. Gult är glatt.Och den bästa, som jag fick av Samuel på min 30-årsdag. Salvador Dali-broschen. Jag kan inte se hur jag skulle kunna leva utan den.