Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Han är modig

Karin E Jansson

Nån gång i veckan försvinner Samuel ut i kvällen. Där uppsöker han rätt plats, riggar upp blixtar och kamera, och tar av sig kläderna. Ja, det handlar om hans senaste fotoprojekt, Jag är ett djur. Ett tvåhövdad djur, som tassar runt på stadens gator, och i utkantens skogar.

Nån gång erbjuder jag mig att följa med för att underlätta i fotandet, men nej, han vill göra det själv. Riktigt självporträtt ska det vara. Och då pustar jag ut. Jag får rysningar när jag tänker på det. Vad ska folk tro!!! Äsch, säger Samuel. Jag säger väl bara att jag fotar.

Konsten går först. Eventuell pinsamhet får komma sen. Han är modig.
Kolla in hans facebook om du vill se fler bilder.