Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Finaste komplimangen någonsin

Karin E Jansson


Kvällen började med att jag var precis lagom snygg, i min nya leopardscarf. Rao!Sedan till familjemiddag, där det fredagen till ära serverades gummiband.Kocken bakom måltiden var Sirpa. Förutom att ha tagit på sig rollen som kock var hon även kvällens brevbärare. Jag fick ett brev där det, enligt henne, stod att doktorn snart skulle komma för att ge mig en spruta. Aj!Sedan tog vi på oss ytterkläderna, och tog en kort promenad in till centrum.I en park var nu tusentals lyktor, pyntade av Umeås dagisbarn, tända.Sirpa hävdade att hon kunde se sin lykta, och att den även, hör och häpna, var den snyggaste av dom alla.Träden hade förvandlats till spökträd.Och fungerade precis lika bra att klättra i som vanliga träd. Sedan sa Sirpa galopp hästen min, och red hem på min rygg. Innan vi skildes åt fick jag den finaste komplimangen någonsin, när hon tittade djupt in i mina ögon och sa, Karin, du ser ut som en karusell.