Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Dåtid, nutid och eventuell framtid

Karin E Jansson


När jag var 5 år hade jag kvarterets största hårrosett.Så fyllde jag 10. Byxorna med serierutor sydde jag själv.När jag var 12 åkte jag på min första utlandssemester. Jag är alltså personen till höger. Mina glasögon hade gått sönder, och jag minns därför resan väldigt suddigt och vagt.När jag var 15 var ögonbrynen smala, och den observanta ser att jag hade tjatat mig till en ögonbryns-piercing. Ehrm..När jag var sjutton, och min bror tog studenten, så var jag den minst uppklädda av alla. Givetvis medvetet. Frisyren var i alla fall väldigt puffig. Och.. lila?Ett år senare tog jag själv studenten. Jag och Mary på väg till studentbalen.När jag fyllde 20 nådde jag min peak på snygghetsskalan, och var oerhört spänstig i huden.Ett par år senare var jag brunbränd efter att ha kommit hem från en lång tågluff. Flätor? Ja okej.När jag fyllt 27 var frisyren orimligt uppklippt.Så passerade jag 30-strecket. Vad ska komma härnäst? Hur ser framtiden ut för Karin E Jansson, bokstavligen talat? Ingen vet, men drömma får man.foto: Lindsay McCrum