Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

10 saker jag borde vilja ha

Karin E Jansson

Etsy.com tror att dom känner mig. Baserat på tidigare sökhistorik har de nu börjat presentera "Items matching your taste". Snälla Etsy, förstå att jag är en komplex kvinna. Tror ni verkligen jag vill ha......Guldfåtöljer.Ett fat med inbyggt smörgås-skydd.Ett alldeles underbart moss-terrarium.En snygg väska.Feeding my monster. Göllig!En ståtlig tektakel.En krabba av kartong.En snygg skål.En smart skulptur.Ett roligt foto på en kaninkvinna.

Ja okej då, det stämmer. Jag vill ha allt. Jag har aldrig träffat nån som känt mig så väl.