Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Som Terje Hellesø fast GÖLLIGT!!

Karin E Jansson

Jag skrev för ett tag sen ett inlägg om fotografen Terje som vann priser för sina vackert dokumenterade möten med lodjur, och som sedan, efter att ha pressats till det yttersta, medgav att bilderna var montage. Fuska snyggt för tusan, tyckte jag då, och menade på att ska man fuska ska det göras bra. För kan bluffen aldrig genomskådas kanske det är sant?! Jaja, stora filosofiska frågor, men nu har jag i alla fall hittat ytterligare en tillfälle då det är okej att luras med sina bilder; när det är gulligt!!

Anthony Herrerra är en Star Wars nörd, och hans dotter likaså. Och när Anthony tog med sig barnen till en nationalpark slank det visst ur honom att detta var skogen där ewokerna bor. Men inte en endaste liten ewok kunde skådas, och besvikelsen hos barnen var stor. Väl hemma la Anthony lite extra tid på att plocka fram bilderna från dagens utflykt. Och vid bildvisningen kunde man ana nåt. Men vänta, kan det stämma?! Barnen blev eld och lågor. Ewokerna var där hela tiden.

Gullig lögn = kanske okej