Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

själslig smutsighet

Karin E Jansson


Säkert kan man sätta en diagnos på det, själslig smutsighet, eller kanske punktcentrerad ångest. Jag ÄLSKAR fläckborttagning. På TV-shop presenteras ofta nya mirakellösningar, jag handlar dom aldrig, kanske eftersom jag är rädd att bli besviken, men jag tänker på dom. Ofta. Shark steam, bilden ovan, tar genom ånga bort fläckar på ställen du aldrig kommer år. Psscht, bort! Förstår ni!!! Och det där pulvret med silverplattan, jo ni minns, den som rengjorde juveler så de strålande som stjärnor. Gluurgh..

Idag var jag på Clas Olsson för att köpa kuvert, och kunde inte stå emot. Jag köpte en ny sorts portabel fläckborttagning, någon slags våtservetter som sades ta bort allt från rödvin till choklad. Och nu kryper det i kroppen, jag vill hem, hem och prova. Ungefär samma känsla som att veta att man kommer hem till ett kalas, så känns det idag. Förväntansfull och upprymd. Hihi, tänk ikväll, då får jag gnugga bort fläckar.

Ja, ni hör ju. Och egentligen går det inte ihop. Jag har ju i ärlighetens namn inga som helst problem med att spilla kaffe på mig direkt jag kommer på jobbet, och har haft syltfläckar i kökstaket i snart fyra år. Men ändå, upphetsningen över att kunna!!

Nu vill jag ha tips. Hur tar ni bort fläckar? Lika bra att fortsätta vara ärlig; jag bryr mig inte ett dugg om huruvida det är giftigt och yrselframkallande eller ej, bara det är effektivt.