Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

så nonchalant...

Karin E Jansson...kan man tycka. Jag har bläddrat igenom min blogg, läst sånt jag glömt, känt sånt jag tidigare känt, och generad rättat stavfel. Och upptäckt att jag har en hel drös med kommentarer med direkta frågor, som jag aldrig svarat på!!

Men tro mig, det handlar inte om nonchalans, utan helt enkelt att jag missat det. Ofta blir det så om kommentaren kommer några dagar efter inlägget publicerades. Vissa har systemet att de granskar alla kommentarer innan de publiceras, men då det låter helt tokigt jobbigt så får det fortsätta vara såhär. Men har du nåt du grunnat över, ställ frågan igen. Eller maila till mig om det känns bättre!