Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Missunnsamhet

Karin E JanssonTeres skrev häromdagen om missunnsamhet, och knivar i ryggen. ...Men ibland kommer det som ett brev på posten, dom där orden som sårar och bara får en att gå från hundra till noll...

Jag hade under flera år en energitjuv i min närhet. Fick jag en snilleblixt argumenterades den ner. Om jag fnissigt berättade att snygga killen hade tittat på mig så informerades jag om att det mest troligt var tjejen bakom mig han tittat på, tyvärr. Hade jag köpt en ny tröja fick jag höra att hon hade sett den innan mig, men inte köpt den för det var ju faktiskt inte så snygg.

Det är svårt att i efterhand säga hur mycket det egentligen påverkade mig. Men jag tror det var mycket. För när jag till slut bröt, ja då blev ryggen genast rakare.

Det finns alltid en anledning till varför energitjuven är en energitjuv. En ledsam anledning. Det är inte du som ska reda ut detta. Du ska göra som jag, säga hej då.