Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Min omnipotens

Karin E Jansson


Nej, nån sån har jag ju inte, även om jag ofta lever som att så var fallet. Och då jag varken bläddrar i Elle eller Vogue kan jag ju faktiskt inte påstå att jag vet vad som är hip and happening. Så nu när jag börjat sälja vintageklänningar får ni mer än gärna komma med önskemål, sånt ni letat och suktat efter men inte hittat, och så kan jag tända pipan och plocka förstoringsglaset och inleda jakten på din drömklänning.