Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

min fantasi

Karin E JanssonDet är när vi börjar prata med varandra som vi upptäcker att alla är lika knäppa, dvs normala.

I flera år har jag närt en specifik fantasi. Fantasin kommer när jag sitter i passagerarsätet på en bil och landskapet susar förbi. Då förvandlas jag till ett djur, som galopperar längs med bilen, och som fokuserar på att komma i rätt takt när jag med gigantiska språng flyger över staket och andra hinder.

Och eftersom det är en väldigt behaglig fantasi som känns naturlig och dessutom rätt i tiden då jag kan övertyga mig att jag kommit extremt långt i mitt miljötänk. Min kropp och mitt sinne strävar ut ur bilen för att känna gräs under klövarna, förlåt jag menar tårna. Så jag har börjat dela med mig av dagdrömmeriet. Och möts av full förståelse och nickande igenkännande. Mer än 50% av de jag diskuterat detta med har samma fantasi!!!

Var jag vill komma med detta vet jag ej. Men jag tror vi är ett samhällsfenomen på spåren, med tydliga kopplingar till den evolution vi tryckt undan. Säkert kan man söka och få EU-bidrag för att forska på ämnet. Jag har skrivit projektansökningar tidigare och är inte sugen på att göra om det, men om du vill gå vidare i ämnet ställer jag självfallet upp som testdjur.