Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kartläggning av Umeås dansgolv

Karin E Jansson


Idag har jag och Sirpa umgåtts. Utan att det egentligen var planerat blev dagen en enda lång undersökning av Umeås utbud av dansgolv.


Photobucket
Vi började i mitt vardagsrum. Det som talar för detta dansgolv är utbudet av utklädningskläder. Minus är mängden distraktionsmoment. Hur ska man kunna välja mellan dansa, klappa katt och äta jellybeans?


Photobucket
Vi övergick sedan till centrum. Även här funkade det fint att dansa. Dock måste man räkna med att konstant bli avbruten i sitt dansande av cyklar i hög fart. Inte helt avslappnat.


Photobucket
Utanför Sirpas hyreshus gick det också bra att dansa. Det enda som störde här var att vi båda var kissnödiga, vilket kan vara kopplat till platsen, men eventuellt inte. Tveksamhet ska aldrig få finnas i danssituationer.


Photobucket
Så uppe i Sirpas lägenhet. Strålande dansgolv. Full rörelsefrihet och ett helt bibliotek med Pippi-CD. Men vänta nu, ser inte Mary lite ovanligt tjock ut? Jo, det stämmer, Sirpa ska bli storasyster. Nolla ska barnet heta, har hon bestämt.Och även om det mest troligt blir ett bra barn, så räknar jag inte med att den kommer utföra armkirurgi med samma precision som Sirpa.