Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

högt och lågt om bröst

Karin E Jansson


foto: Sally Mann

Hörrni tjejer, fniss fniss. Nu busar vi med killarna och skriver kryptiska saker på facebook. Dom kommer inte fatta nåt, fniss fniss. Jo, och så har det nåt med bröstcancer att göra.

Av er som använder facebook kan jag inte tänka mig att ni missat det. Kedjebrev med uppmaningen att skriva obegripliga statusar, olika beroende på vilken färg ni har på era underkläder, er partnerstatus, eller om ni har kaviar eller ost på mackan, inte fan vet jag. Med hänvisning till att det har något med bröstcancer att göra.

Jag tror på feministisk separatism. Jag tror att kvinnor, tjejer och tanter behöver ett eget rum. Tyvärr. En fristad där vi inte är de som tar ansvar för att män ska välja feminism. Men jag tror inte på att exkludera i kedjebrev, där syftet är att skapa mystik.

Och det har inte nåt med bröstcancer att göra. Du däremot, har nåt med bröstcancer att göra.

Hörrni tjejer, fniss fniss. Undersök dina bröst regelbundet. Stötta cancerforskningen. Du har nåt med bröstcancer att göra.