Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fåfängan - steg för steg

Karin E Jansson

Ungefär varannan dag sminkar jag mig. Tendensen är dock att jag allt oftare väljer sovmorgon framför fåfänga. Men när jag tar mig tid gör jag det eftersom jag tycker jag blir snyggare så, och framför allt eftersom jag tycker det är roligt. Såhär går jag tillväga:


Före. Jag har känslig hud och får lätt röda små kvisslor på hakan. Bryn och fransar är ljusa.



Först lägger jag med pensel på Shiseidos concealer nr 1 Light där det behövs. Sedan Everyday Minerals foundation i färgen Fair och formulan Matte. På kinderna Boujois rouge nr 48 Cendre.



Lite piggare.



Ögonbrynen fylls i med Diors ögonbrynspenna i färgen Blonde. Primer från e.l.f. läggs ända upp till ögonbrynet. På ögonlocken lägger jag Make Up Store Vanilla, och i globlinjen Make Up Store Moonstone. Moonstone har tagits ur sortimentet, och jag har ännu inte hittat en fullgod ersättare. Så jag håller krampaktigt i de smulor jag har kvar. Globlinjen markeras ytterligare med NYX Chocolate, och under ögonbrynet NYX Highlight.



Här är ögat ni ser till vänster målat med ögonskuggor och ögonbrynet ifyllt.



Sedan lägger jag på e.l.f. Gel Eyeliner, och böjer ögonfransarna med Japonesque Power Curl Eyelash Curler. Fransarna målas med Nyx Doll Eye mascara. Vilket läppstift eller glans jag väljer varierar från dag till dag. Här är en favorit, Make Up Store Alarm.



Båda ögonen målade.



Och lite rött på läpparna.



Hej då!