Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

en örfil

Karin E Jansson


Tidigare läste jag minst en bok i veckan. Minst! Sög i mig som en svamp. Flämtade åt det fantastiska och skrattade åt det dåliga. Jeanette Winterson, Margaret Atwood, Erlend Loe och Arundhati Roy. Sidorna fladdrade framför mina ögon och världen utvidgades.

Hur hann jag, tänker jag nu. Och när tiden är så knapp blir valet svårt, så svårt. För tänk om jag tar mig tid, och så är det bara skit!! Även fast jag innerst inne vet att skit också gödslar. Nä, jag har nog hamnat i nån mental låsning. Jag behöver en örfil. En örfil i form av boktips! Jag har ju sveriges bästa bloggläsare, så det kan inte bli fel! Vad måste jag läsa?