Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Det som göms i damm...

Karin E Jansson

Idag hade vi storstädning. Jag hatar små-, mellan- och storstädning. Jag hatar att städa. Min startsträcka är oerhört lång. Minst fyra timmar måste jag få ligga på golvet och oja mig innan jag kan sätta igång. Men när väl bollen är i rullning går det oerhört fort. Och har man tur resulterar städning i att man hittar sånt man glömt man ägde. Kolla här:


Hur länge Magnhild, den stackars enögda hunden, har legat under soffan vågar jag inte tänka på.En tvål som doftar syren och lavendel gömde sig under sängen.Ett helt oanvänt ark med hundklistermärken återfanns bland räkningarna.Ett roligt spelkort hade vandrat in i badrummet av alla ställen.Och juveler. Dom strör jag runt mig överallt.Hundklistermärkerna fick genast en uppgift, att pynta dörrkarmen in till vardagsrummet.Hund i sjömanshatt, hahaha jag dööör!!