Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

dagens flax

Karin E Jansson


Sen jag började köpa och sälja vintagekläder har jag tappat lite fokus på mitt eget yttre. Inget jag lider av egentligen, men häromdagen upplevde jag att jag behövde lite piff. Så det blev en budgetinvestering över nätet, från det brittiska märket Boohoo, som förmodligen kan beskrivas som klädernas motsvarighet till Viva la Diva. Ehrm...En ny svart kofta för en billig peng. Gör sig väldigt bra i motljus, och i just denna posen. Ja, idag har jag flaxat så pass att jag kanske bör stretcha ikväll.

Och ps, fick idag hem en höstjacka från 40-talet, så vacker att jag grät. Tårarna kan delvis ha varit relaterade till låg blodsockernivå. Men hur som helst, håll utkik! ds.