Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

att bli genomskådad

Karin E Jansson


Jag fick ett mail av en journalist, som ville intervjua en sån som mig. Ja, en ung kvinna som gick klädd i vackra kläder, älskade att laga mat, odlade sina egna grönsaker, handarbetade och kunde många husmorsknep.

Ehrm, sa jag och tittade mig över axeln, där framför dataskärmen. Menar du mig? Jag som i det närmaste börjar gråta om jag förväntas laga mat, helst äter chips till middag, och inte har putsat fönstren sen... ja, jag minns inte.

Men det visste uppenbarligen inte journalisten. Och att få vara med i den där stora tidningen lät lockande. Så jag övervägde mina möjligheter. Våndades. Och fasade att bli genomskådad. Jo, jag ehrm putsar ju mina... silverbestick med.. majonnäs? Och titta här, en soppa gjord på.. lök och senap, mmmm?

Nej, risken var för stor. Så jag svarade, tack, men att jag mest troligt var fel person för uppdraget. Och fick som svar att en annan bloggerska redan hade tackat ja, så jag behövdes ändå inte.

Nähä, men skit i det då!