Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vill du vara med i juryn?

Karin E JanssonStämningen var god. Vi satt bredvid varann i soffan, framför oss flimrade ett avsnitt av Top Model. Ur det blå kommer följande ord från Samuel: "Min runway walk är bättre än din. Jag utmanar dig i en walk off".

Utmaning antagen!

Detta ska avgöras ordentligt. Och bedömningen av vem som går ut detta som segrare blir givetvis bättre ju större antalet röster är. Jag uppmanar därför er alla att gå med i det här evenemanget på facebook. Ni kommer då få ta del av videoinspelningar där jag och Samuel presenterar våra bidrag i tävlingen.

Jag kommer inte på något sätt försöka fiska röster inför detta, utan vill att ni röstar rättvist, med insikten att jag kommer bli sjukt besviken och sårad om ni inte röstar på mig.

Jag återkommer när filmerna läggs upp.

IT´S ON!!!