Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Utlottning: The Sucklord

Karin E Jansson

Jag älskar kreativa tävlingsserier som Project Runway, Fashion Show och Shear Genius. Den bästa serien av dom alla är nog ändå Work of Art, där deltagarna tävlar i konst. Oerhört kreativa och ofta excentriska människor. Serien har bara gått i en säsong, och det var för ganska länge sedan. Jag hade gett upp hoppet om att en andra säsong skulle komma, men igår upptäckte jag att den är mindre än en månad borta!! Nu finns en presentation av deltagarna tillgänglig, och redan nu vet jag vem jag tycker ska vinna. Det är inte Sarah, Leon eller Lola, utan...The Sucklord.
Ja, det är ju inget att diskutera. Vi behöver inte ens läsa oss till att han är en "master of media manipulation" för att förstå att det hela är klart å betart. Han har uppfunnit ett artistnamn med sådan attityd att det omöjligt går att värja sig från hans storhet. Utan att förstå hur det gick till darrar jag samtidigt som jag bugar.

Vilket får mig fundera över vikten och makten med ett slagkraftigt artistnamn. Något jag saknar. Jag har haft två smeknamn i mitt liv; Korven och Asmeralda Pinkenstråle. Inget av dom känns rätt om syftet är att generera respekt och pondus.Korven tycker jag lägger för stort fokus på min kroppsform, och Asmeralda Pinkenstråle är ju lite för gulligt. Men nu har jag blivit så låst vid namnet Sucklord att jag omöjligt kan komma längre i mina tankegångar. Jag behöver inspiration!!

Ge mig inspiration i form av artistnamn ni tycker är coola. Det behöver alltså inte vara ett artistnamn åt mig, utan vilket coolt namn som helst. Nya, upptagna, gamla, konstiga eller självklara. Sedan kan jag lägga alla namn i en gryta, koka ner dem till högkoncentrerat format, doppa mitt finger och kanske utvinna ett eget coolt artistnamn.

Som tack för hjälpen lottar jag ut ett par solglasögon, färg bestämmer du. Kan du inte komma på nåt, men ändå vill vara med i utlottningen så kan du ju skriva typ vilken fisk du tycker är gulligast eller nåt helt annat. Alla får vara med!
Och så kommer ni väl ihåg att lämna er mail ifall ni inte länkar tillbaka till er egen blogg. NU AVSLUTATBling-a-ling-pling-ka-ching, kanske blir jag ding (din)?