Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

tarm-kudde?

Karin E Jansson

Trots att jag ogillar förändring i 99% av fallen kan jag emellanåt bli ordentligt upprymd när jag stöter på nytänkande. Detta gäller i sådana situationer där det nytänkande utan tvekan skulle höja ming egen livskvalitet och bekvämlighet. En idé så bra att det inte går att förneka. Detta sker ofta genom att jag tittar på TV-shop.

Jag har haft samma kudde i ca tio år. Ja, stopp och belägg, jag tvättar den såklart emellanåt. Flera jular har jag fått en ny fluffig huvudkudde av mamma och pappa, men återgår alltid till min ursprungliga följeslagare. Det blommiga yttertyget avslöjar att den förmodligen föddes någon gång på 70-talet, och verkar vara fylld med typ skumgummi klippt i småbitar, och är precis rätt. Vi kommer bra överrens. Nu har den dock börjat tappa lite av sin stuns. Jag gissar att skumgimmis livslängd kanske är ganska prick 40 år, vilket jag trots stora våndor ändå på något sätt kan acceptera.

Så jag har börjat se mig om efter nya alternativ. Det jag upptäcker är en uppsjö av innovationer jag själv aldrig skulle komma på. Hur ska jag kunna välja?! De mest spännande alternativen hittills ser ut såhär:Jag sover ofta med en arm under kudden, men aldrig har jag tänkt på att detta skulle kunna främjas genom en specialsydd armtunnel. Det negativa jag ser med denna kudde är att den kanske kan upplevas som begränsande. Dock ser ju mannen på bilden väldigt nöjd ut. Ja, denna kommer jag fundera vidare på.Sweet mother of all pillows! Full body pillow kallas den här. Men samtidigt som den ser helt ljuvlig ut, så drabbas jag ändå av en besk smak. Dekadensen och frossandet i sovandet är nästan för mycket. Jämförelse: Jag gillar ostkrokar, men vill ju typ inte bo i ett ostkrokshus och ha en ostkroks-kille. Jag tror ni förstår.Va? Tarm-kudde? Vad fasiken är det frågan om? Ja jag vet inte. Men det jag vet är att man ska utforska det man inte förstår. Jag hade dock gärna sett kvinnan på bilden på något sätt interagera med kudden. Skulle jag investera i den skulle jag verkligen behöva börja från noll.


Har du nåt bra kudd-tips?