Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

självbehärskning

Karin E Jansson


Uppifrån och ner: Chanel Graphite, Chanel Peridot, Chanel Quartz, China Glaze Zombie Zest

Bjooti har skrivit om det, All Lacquered up likaså, och många med dom. Nagellacket med stort N. Peridot, del i Chanels höstkollektion Illusions d’Ombres de Chanel. Guld? Grönt? Duo-krom?? Magiskt!!! Likt en känd systerdotter blev min röst svag och darrig. Jag behöver det...

Direkt surfade jag in på ebay för att klicka hem en flaska. Till höger i mitt synfält glittrade det till. Jag vägrade titta dit, sökte fokuserat mitt nagellack på ebay. Hallå, titta hit då skrek 60 små röster. Till slut var jag tvungen att titta dit. Där stod dom, mina (typ) 60 nagellack, prydligt uppradade. Du behöver inte fler, sa ledaren i gänget, China Glaze Zombie Zest. Jag drog en djup suck och smällde igen laptopen.

Jag behöver visst, muttrade jag tyst för mig själv. Drog ihop ögonbrynen och knöt nävarna. Men efter en stund glömde ögonbrynen bort att vara ihopdragna. Inte med avsaknaden av nagellack som anledning i alla fall.

Igår snubblade jag in på Åhléns. Nja, snubblade gjorde jag väl inte, jag gick väl högst normalt med förväntad social kompetens. Direkt hamnade jag på smink-avdelningen. Då kom jag ihåg, Chanel Peridot. Bara titta lite. Och där stod dom, hela kollektionen. Graphite (snygg!), Peridot (magisk!!) och Quartz (mja). Snabbt penslade jag gratisnagellack på alla delar av kroppen jag kom åt, fast mest på naglarna. Stod och trampade på stället, vägde för och emot, men gick till slut därifrån. Utan ny investering i väskan.

Nu har jag tittat länge på det på mitt lång-finger. Det skimrar som ett sagoväsen, och snart kommer det lämna mig flaga för flaga. Men nu känner jag mig nöjd. Jag har slickat pärlsockret av bullen. Jag vill ha det, men jag behöver det inte.