Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Samhälleströttman

Karin E JanssonUnderbara Clara visar en snygg Dagens. Ramaskri, pojkbarnet har klänning! En sån banal sak som att klä sitt barn, va fasiken det ska göras på nåt sätt, blir upphov till en debatt som luktar 50-tal. Inte på ett pudrigt pastelligt sätt, utan på ett väldigt unket sätt.


Hur hanterar ni det? Det bakåtsträvande, exkluderande, sexistiska och homofoba. Det som får blodet att rusa. Jag kan inte hantera det längre. Ja, inte just nu i alla fall, kanske i framtiden, kanske inte. Mina ögonlock blir tunga, så tunga. Horisontellt läge och djupandning. Kanske är jag rädd att spricka, på riktigt spricka av frustration. Gatan kommer spärras av för att skyffla ihop det som en gång var en kvinna, en kvinna som till slut sprack av frustration.Jag kan inte längre initiera till debatt. Jag har slutat tro att det kommer bli bra. Jag kan bara fortsätta göra.