Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Så blir det!

Karin E Jansson

Jag visste väl att jag kunde lita på er! Många bra förslag på artistnamn har ni gett mig. Jag har analyserat, anat trender, rannsakat och processat.Våld verkade vara inne. Straffarn blev ett av alternativen jag övervägde. Men så slog det mig - våld, är inte det typ dåligt?Kanske handlar det som att vara brutalt ärlig. Ängslig Tant - så nära sanningen vi kommer. Men nja...Djurtemat verkar ligga i tiden. los Animales kändes rätt coolt och internationellt. Men så slog det mig......att jag är ju redan KonstgreppsKarin! Det tar vi sa polisen.


Och vinnaren av solglasögonen är: Marcelan. Jihoo! Hör av dig till mig med adress och vilka du väljer: karin.elisabet.jansson@gmail.com