Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Modell?

Karin E Jansson

För nån vecka sedan meddelade jag förvirrat att jag vunnit tävlingen Swedens Next Plus Model. Några undrade vad det innebar, och jag visste knappt själv. Det jag visste var att jag skulle flygas ner till Stockholm, få bo på tjusigt hotell, bli stylad och fotad. Biljetter och hotellrum bokades. Lite för sent framgick det för mig att fotograferingen skulle vara i underkläder.

Jag tycker det är fullt logiskt och naturligt att posera i underkläder om reportaget handlar om underkläder. Men, så fort dessa bilder tas ur sitt sammanhang och placeras i en annan kontext kan budskapet uppfattas som något helt annat. Jag har en kropp, den är mjuk och blek och bra. Den finns där och gör sitt jobb. Mer fokus än så vill jag inte lägga på den. Mer än så är den inte för mig. Då vill jag hellre lägga fokus på att jag är smart, rolig och har en genomtänkt stil. Så jag tackade. Tack men nej tack.

Så blev det med det. Det känns bra. Och vill jag ha proffsiga foton på mig själv har jag ju redan världens bästa fotograf tillgänglig, dygnet runt.