Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kom hit ska jag ge dig på käften

Karin E Jansson


Söndag och jag är förbannad. Förbannad för jag har ont i halsen. Sämsta sorters ilska, svårriktad. Hörrödu immunförsvaret, kom hit ska jag ge dig på käften. Nehej, det har du redan gjort själv. Så jag har rört mig i snigelfart. Suttit kutryggad över juvelerna.Ätit 15 sura små plommon tills tungan sved.Och pruttat såsom man gör om man ätit 15 sura små plommon tills tungan sved.


Och nu är det upp till dig. It's Alright eller All shall fall?Ja, titta inte på mig, jag vet väl inte.