Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag har kämpat emot

Karin E JanssonJag har kämpat emot med näbbar och klor. Dels eftersom jag inte kan hantera trender och masshysteri särskilt bra, men framför allt eftersom jag är så sjukt dålig förlorare. Så när kollegorna eller vännerna dragit fram sin iPhone har jag vänt bort blicken, tagit ett djupt andetag och tänkt på vågskvalp och kissekatter. Men egentligen har jag ju vetat att jag skulle åka dit till slut. Jag älskar ord. Och jag älskar att vinna.

Detta kommer påverka flertalet relationer till det negativa. Jag har spelat Wordfeud i ca 15 minuter nu, och redan har jag gått igenom flera olika stadier i min relation till Samuel. Jag har varit förbannad, skadeglad och har ifrågasatt mitt innersta väsen.

Vill du testa din relation med mig, med vetskapen att nån av oss (jag) oundvikligen kommer börja gråta alternativt skrik-skratta med något mörkt i blicken, ja då kan du leta upp "KonstgreppsKarin".

Va fasiken.