Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fuska snyggt för tusan

Karin E Jansson

Jag och Samuel har följt debatten på Flashback och Fotosidan. Den om den hyllade naturfotografen vars bilder på mård och lo misstänkt mycket ser ut som montage. Ingen tvekan om saken, tyckte vi, uppenbara montage. Och nu har han erkänt. Han fuskade.

Jag kan förstå att man fuskar. Jag kan tycka fusk är okej. Ibland orkar man bara inte ge sig ut i skogen, kanske i spöregn, när man inte vill nåt hellre än att sitta hemma, äta cheese doodles och se på Oprah. Och då är det okej med lodjursmontage. Men då måste man antingen göra det väldigt bra, för om beskådaren tror på det kan det ju faktiskt lika gärna vara sant. Eller så måste man säga till sin arbetsgivare, att hörrödu jag orkade inte gå ut i skogen så jag klippte in lodjuren i datorn. Låt mig va. Men inte göra det halvdant och ljuga om det.Förresten, har jag berättta om när jag träffade Skid Rows sångare Sebastian Bach?! För det har jag gjort. Träffat Sebastian Bach, alltså.


*gullit*