Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Det har drabbat mig!

Karin E Jansson


Jag var den sista som trodde detta skulle drabba mig! När jag längtar bort, ja då är det till skogen och isoleringen. Men idag drabbade det mig, USA-suget.Jag vill susa genom öknen.Hångla i Venedig i Vegas.Äta pizza på en parkering.Trängas med gycklare och lösdrivare.Äta fried plantaines.Sörpla frozen lemonade med strålande utsikt.Och sitta på altanen, utan vintermössa, och bara kika.