Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vi etablerar en ny trend

Karin E Jansson

Min boyfriend är ju som bekant Sveriges bästa fotograf. Många barn, tanter, ponnys och gubbar har han fotat. Och bröllop! Men en del av kakan saknas. Det insåg vi båda när vi såg denna video:Ryssland är banbrytande när det gäller bröllopsvideos, och videon ovan skulle man nästa kunna tro att jag låg bakom. Ni har sett mina gif:ar och montage, ni vet att min fantasi saknar det som många kallar "god smak". Nu föreslår jag såhär, via bloggen (eftersom Samuel sitter i ett annat rum och jag inte kan ropa då jag har en stor godiskrokodil i munnen), att vi slår våra påsar ihop och etablerar en ny trend i Sverige. Med Samuels kamerakunskaper och med mitt öga för substans så kan vi skapa magi, och minnen för livet. Självklart kan vi skapa videor till andra högtider än bröllop. Födelsedag, påsk, eller varför inte lill-lördag?! Hör av er till mig om du känner att du är intresserad av våra tjänster: karin.elisabet.jansson@gmail.com. Vi hörs!