Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ska vi byta hemlisar?

Karin E JanssonJa, jag är nyfiken i en strut! Jag vill hemskt gärna veta vem du var kär i när du gick i åttan, dina pinsamma ovanor, vad som skedde under ditt senaste läkarbesök, om du gjort nåt olagligt, osv osv. Dock är jag riktigt dålig på att behålla hemligheter, andras och mina egna. Vet jag nåt som eventuellt skulle vara av intresse för nån annan så måste jag rent fysiskt hindra mig själv från att skvallra, genom att hårt hålla för munnen och hoppas att hemlisarna inte sipprar ut mellan fingrarna.

Och vad är det då jag älskar med hemlisar? Jo, att få bekräftat att alla andra faktiskt är lika pinsamma som jag själv, och att vi alla är riktiga personer (även fast man ibland kan luras till att tro nåt annat). Så nu gör jag det offentligt, genom en bloggutmaning, och hoppas att så många som möjligt hakar på.

Här får ni fem hemlisar, lova att inte berätta för nån!!!

1. Jag var i vuxen ålder kär i Christian Walz i ca ett års tid. Jag lyssnade på hans låtar i min iPod och tänkte på hur det skulle vara om vi var ihop.

2. Jag petar näsan i alla situationer där jag är säker på att ingen ser mig.

3. Ibland när jag kör bil och en cool låt kommer på radion kan jag diskret veva ner rutan och samtidigt höja volymen, så att de jag passerar ska förstå hur cool jag är.

4. En gång blev jag akut matförgiftad på en restaurang, jag tror det var en tonfisk som hade sett sina bästa dagar. Symptomen, en väldigt lös mage, kom först på vägen hem, och jag hann inte hem innan olyckan var skedd...

5. Jag har ett svart brösthår, som trots att jag ryckt bort det varannan vecka i typ 15 års tid, envist kommer tillbaka.


Puh, jobbigt men befriande.
Så, nu är det er tur!