Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Så har det gått

Karin E Jansson

I morse kunde vi höra Alexandra i studion hos A.M.O. , där hon, make och bäbis berättade om sitt köpstopp. Bäbisen sa visserligen inte så mycket vettigt, men de andra två kompenserade. De kommer under en månad enbart handla det nödvändigaste, samt klara sig på en bensintank. Heja heja säger jag! Och vill samtidigt berätta hur det gått med mitt köpstopp. Dåligt. Ja, jag har brutit mitt köpstopp, det hände när jag var i Stockholm.

Mitt köpstopp gällde alltså kläder och skor, då jag hakat på Klädutmaningen 2.0. Jag hakade på utmaningen när jag insåg att jag inte köpt något på flera månader, och då bestämde mig för att göra valet aktivt. Så ungefär ett halvår fixade jag det. Två av sakerna var sådant som jag behövde; ballerinaskor (de nuvarande har fallit i bitar) och en vinterjacka (har ingen). En sak var helt onödig, men väldigt snygg, dvs den typen av köp jag vill kunna undvika. Glädjen över att köpa nåt nytt och snyggt var likadan som tidigare, men skillnaden var nu att "behovet" snabbt blev mättat, och köplusten gått ner igen. En ny känsla som gör mig glad! Så nu hoppar jag på tåget igen, men i sann blogganda vill jag ändå visa sakerna som fick mig på fall.
Snygg (fast jag köpte två)SnyggareSnyggast