Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Marknadsundersökning: fikabröd

Karin E Jansson


Minns ni det här halsbandet? Jag hade helt glömt det fram till nyss, för samma sekund som jag påtat ihop det kom Mary och snodde det av mig. Det är tydligen nån tvilling-regel - gillar man nåt den andra tvillingen äger så har man rätt att ta det.Men idag slog det mig att jag skulle göra ett nytt, och varför inte några till webshoppen? Går detta hem i stugorna? Ska det vara mindre? Större? Annat fikabröd än cupcakes? Macaroons? Finska pinnar?