Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag fick en kommentar...

Karin E JanssonJag fick en kommentar från Anonym till inlägget om min puckel i nacken.

Kan som massör inte låta bli att kommentera. Enligt den lära jag fått ta del av, så är det känslor som lagras i "puckeln". Vilket märks tydligt då man masserar, vanligtvis kvinnor, där som då börjar gråta. Så en sak att ta i beaktande, om man inte ger utlopp för sina känslor och bär saker inom sig!

Min konceptualisering av detta blev en ockult puckel, där osaliga andar trängdes, och som, om man stack ett hål, stönande skulle flyga upp och cirkulera runt mitt huvud. Genast förvandlades jag till en tjock 1800-talsgubbe som ville peka och skrika burn the witch. Sjukt läskig reaktion på sånt jag inte förstår, så detta måste jag bena ur.

Jag lever ut glädje, sorg och rädsla utan hämningar. Ilska däremot, nej det kan jag verkligen inte hantera. Blodet kan rusa i mina ådror och det kan svartna för mina ögon, men utåt sett böjer jag ner huvudet och biter ihop käkarna. Så i så fall skulle min puckel vara en arg-knöl. Jag förstår att kropp och psyke hänger ihop, och förstår att ej utlevda känslor påverkar den fysiska kroppen. Men jag förstår inte hur det kan centreras i en avgränsad puckel. Kanske återvänder Anonym och kan utveckla teorin, eller så kanske nån annan vet? Och fungerar sammankopplingen åt båda hållen? Att jag skulle bli förbannad av en massage?