Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

I'm sorry if you don't get it! I'm an artist! Who are you?

Karin E Jansson


I'm sorry if you don't get lingerie, Nina! I'm an artist! Who are you? You're just some skinny bitch with too much hair! NO ONE does what I do!

Santino Rice var med i säsong 2 av Projekt Runway. Jag och Santino verkar ha en hel del gemensamt. Vi är båda roliga, talangfulla och helt oförmögna att hantera kritik. För min del tror jag att det faktiskt sitter i en genuin tro på mig själv, mitt värde och min kompetens. Ifrågasätts jag (typ att min blogg blir kallad ytlig och meningslös...) så blir jag frustrerad snarare än börjar tvivla på mig själv, vilket resulterar i att jag på två sekunder har höjt rösten, spänt musklerna och dragit ihop ögonbrynen. Jag lider alltså av diagnosen stort (för stort?) självförtroende kombinerat med ett starkt behov av att andra ska tycka att jag är bra. Eller snarare förstå att jag är bra. Det tar tid, tid och energi. För vissa fattar aldrig. Hädanefter ska jag testa tekniken att skratta, rycka på axlarna och fortsätta med mitt. Det kommer vara svårt till en början, men till slut kanske det kommer naturligt. Kanske.