Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vinn ett bubbelhalsband!

Karin E Jansson


*blubb blubb*Idag flyttade två glasmalar in i vårt hem. Dom är genomskinliga och därför hur söta som helst. Men ett problem uppstod, vad fasiken ska dom heta? Pelle och Olle? Pille och Ille? Ja, som ni ser är fantasin sådär...

Jag behöver namnförslag!
+
Jag älskar utlottningar!
+
Bloggbesökarna blir färre på sommaren.
=
Tävling

AVSLUTAT
Ge mig förslag på vad de två glasmalarna bör heta. Alla som är med får vara med i utlottningen av ett bubbelhalsband. Bara sådär! Har du en egen blogg och länkar tillbaka till mig har du dubbel chans att vinna. Skriv i så fall länken till inlägget i din kommentar. På torsdag drar jag en vinnare!

Uppdatering: kommentarer som inte länkar till blogg, förutom ni som jag vet vilka ni är, måste ha med sin e-post, annars har jag ingen möjlighet att kontakta er om ni skulle vinna. Jag kommer inte kunna be vinnaren kontakta mig, då det sist innebar att flera personer hörde av sig och påstod att de var vinnaren. Vafasiken?