Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

oh snap!

Karin E JanssonAllt är Henke Larssons fel/förtjänst. Utan honom, och hans sommarprogram hade Snap för evigt legat kvar som en mystiskt dimma långt nere i mitt undermedvetna. Kanske hade det pyrt upp till ytan i svaga stunder, kanske hade det resulterat i bisarra utspel, kanske i vackra svepande rörelser. Men nu är Snap så konkreta som dom kan bli. Henke Larsson utvecklade aldrig sin relation till Snap. Det finns en möjlighet att den består av en hatkärlek liknande min. En hatkärlek som mest troligt hade gjort att jag hade uteslutit dom från spellistan i mitt sommarprogram (som jag planerar bli inbjuden till inom säg en tre-årsperiod), men för Henke Larsson vände det åt motsatta hållet, det krävde sin plats i bästa sändningstid. Kanske skriver jag en dag ett brev till Henke och ber honom utveckla, men mest troligt låter jag bli. För Henke Larsson är ju egentligen inte så intressant, inte på långa vägar lika intressant som jag är. För mig själv alltså.

Åter till ämnet, Snap. Videon ni kan se ovan uttrycker essensen av fulfint. Den är så ful att jag blir ledsen på riktigt, kränkt, smutsig och generad. Men då fulheten (alltid) är relativ så slår denna extra fulhet om, på ett sätt jag inte kan förklara utan bara acceptera, till något fantastiskt. Det måste kanske handla om ytterligheter på en skala som är sammankopplad som en cirkel, där gränsen mellan de totala motsatserna ändå ligger så nära. Kanske är det ett simpelt sätt av min hjärna, kanske min evolution, att hantera negativa känslosvallar som, om de tilläts fortsätta frodas, skulle kräva så mycket energi att jag snabbare än snabbast skulle reduceras till ett torrt skal, där kroppsfett omvandlats till salta tårar.

Ja, och det som hamnar efter likamed-tecknet är ju egentligen det enda som räknas. Fulfint. Och min passionerade kärlek till det fulfina. Mitt sätt att överleva?