Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Va va va?

Karin E Jansson


Men alltså, även fast jag normalt bara jobbar halvtid så hinner jag med tusen gånger så mycket när jag har semester. Inte fasiken hinner man äta fyra glassar på en arbetsdag, men på semestern är allt möjligt. Idag har jag: åkt hiss med stor snus under läppen.Kört ut till stugan.Badat i pool. Men inte blåst upp pool, det betalar vi folk att göra. OBS, skämt!!Fått besök av glassharen.Hört en spännande berättelse.Träffat moster med make.Ätit mat.Färgat Marys hår.Träffast glassharen igen.Spelat en ny variant av schack; kasta pjäser i burk. Jag förlorade, fattade aldrig reglerna.Blivit avstulen mitt halsband, och sedan återfått det.


Photobucket
Hört en bil komma, lastad med Anders.Spelat Toca Boca.Toca Boca Hair Salon.

Och utöver detta; svampjakt, loppis och tävling i blandade småhopp. Jag känner mig övertygad om att denna semester borde generera mer semester. Man måste ju få blunda och hålla käften också. Va va va?