Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag vill vinna pris!!

Karin E JanssonNu kan man nominera bloggar till kommande Blog Awards. Jag vill såklart vinna alla kategorier! Jag har vunnit tre saker i mitt liv. En cykelhjälm för barn (när jag var 18 år), 50:- på en triss-lott, och en dikttävling när jag var sju år. Dessa vinster lever jag fortfarande på, men suktar alltså ändå efter mer. Jag vet i och för sig inte vad priserna i Blog Awards är. Men får man drömma så kanske man tävlar om en ballongfärd, en dyr ost, eller guidad tur i OLW-fabriken.